Автор
Антония Михайлова

Горещо: Родни пожарникари се съблякоха за календар с кауза

Пожарникари от цяла България запалиха мрежата и предизвикаха бързо сърцебиене сред женската аудитория. Родните огнеборци се включиха в благодорна кауза. 

Чаровните левенти са позирали за професионална фотосесия за "Календар с кауза 2024", в която демонстрират мъжествените си тела и реквизити, които са неизменна част от спасителните им мисии. 

Календарът ще бъде на стойност от 20 лв., съобщават от "Аз вярвам и помагам". Постъпленията ще отидат за следните каузи: 

- Първият в България изцяло оборудван мобилен пункт за кръводаряване "Аз Вярвам и Помагам" в помощ обикалянето на градове и села и събирането на повече кръв за хиляди пациенти, който ще бъде дарен на РЦТХ - Варна - ИЗПЪЛНЕНА КАУЗА;
- Втората Детска/неонатална линейка "Аз Вярвам и Помагам" в помощ на хиляди бебета, която ще бъде дарена в СБАГАЛ "Проф. Д-р Д. Стаматов - Варна";
- Закупуването на медицинска апаратура и оборудване за отделението по Детска хирургия в МБАЛ "Св. Анна - Варна", където се оперират и лекуват хиляди бебета и деца от 0 г до 18 г. 

Секси момчета с добри сърца: Бургаски пожарникари с кауза за бездомни животни (снимки)
НОВИНИ
Автор Антония Дамянова

Секси момчета с добри сърца: Бургаски пожарникари с кауза за бездомни животни (снимки)

Автор Антония Дамянова
(в материала има продуктово позициониране)