Автор
Ива Петрова

Петър от "Фермата" рухна: Играта за него приключи

Броени седмици преди финала на риалити шоуто "Фермата" един от най-решителните участници в предаването - Петър, се срина. 42-годишният актьор, който се самопровъзгласи за лидер на „Елбетица“, изпадна в дълбоко униние, след като съотборникът му Георги го обвини в манипулативност, неискреност и голямо его. 

От своя страна пък Петър се почувства предаден от земеделеца, с когото в началото на риалитито бяха приятели. Освен неговата подкрепа, талантливият велинградчанин загуби доверието и на сервитьора Андрей и балерината Мартина.

"Това вече не е моята игра! Моята мечтана игра приключи! Но ще остана дотолкова, доколкото ми е отредено да бъда във "Фермата". Ще дам всичко от себе си. Ще се раздам на 1000 процента, ще си изпълнявам задачите с най-голяма прецизност, първи ще влизам в боя и последен ще си тръгвам от огъня, защото вярвам в отбора!", заяви драматично Петър, огорчен и разстроен от факта, че е загубил силната си позиция в стопанството.

Край с харема на Петър във "Фермата", остана само една негова фенка
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Край с харема на Петър във "Фермата", остана само една негова фенка

Автор Ева Григорова

Актьорът сподели, че четири пъти се е явявал на кастинг във "Фермата" и едва на последния е успял да влезе в предаването. "Причината да съм тук е, че не ми харесва това, което се случва отвън, че в България има сбъркани модели на подражание и все повече е важно колко пари имаш, а не какво носиш в себе си. 

Основният проблем на младите хора е каква кола карат, какви дрехи носят, а не трябва да е така", заключи Петър, изразявайки ясно позицията си спрямо реалността, която ни заобикаля, и подчертавайки желанието си да бъде пример с поведението си на младото поколение.