Автор
Ива Петрова

Ралица Паскалева е бясна заради страшна интрига в "Игри на волята"

Старейшините нарушиха правилата на “Игри на волята”, като консумираха част от продуктите в градината в Стопанството. За наказание те ще трябва да прекарат остатъка от седмицата на Дивата река. 

Тя беше изтрита от картата на екстремното риалити благодарение на Момчил Василев. Заради престъпването на правилата обаче, отсега нататък сините ще бъдат изпращани на Дивата река при загуба на териториалната битка.

Разкритието за нарушението направи водещата Ралица Паскалева по време на номинационния съвет. Там сините се озоваха, след като загубиха надпреварата срещу Гладиаторите. Ключова роля в битката с Колелото на смъртта се падна на бившите най-близки приятели в екстремното риалити - Благомир Мастагарков и Мартин Николов - Елвиса.

Вече явни врагове, те трябваше да влязат в няколко двубоя и завършиха с равни точки. Рълев, Виолета и Крум от Гладиаторите се оказаха по-добри от конкурентите си и извоюваха победата.

Паулина от „Игри на волята“ разкри истината за смъртта на Сия от „Фермата“
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Паулина от „Игри на волята“ разкри истината за смъртта на Сия от „Фермата“

Автор Ева Григорова

На съвета Старейшините трябваше да номинират и един от своите. С гласовете на коалицията около Елвиса, на елимининационен двубой в петък ще се изправи олимпиецът Краси Дунев, който получи най-много гласове. Кой ще бъде неговият противнк, ще стане ясно тази вечер.