Автор
Ива Петрова

Свекърва за милиони: Вижте какъв подарък получи Галена

Галена и семейството ѝ се радват на уникален нов дом - край брега на морето. Имотът бил дар от свекървата на изпълнителката. Баба Стефка е купила по една вила и за двамата си сина – Галин, мъжът на хитовата певица, и Кристиян, в Черноморец. 

Вилите били връх на модерното строителство. С всички удобства, заобиколени от зелени площи, а в двора на звездата има и басейн, пише "Уикенд". 

Голям плюс е уникалната гледка към морето и близостта до плажа. Тъй като вилите са строени малко по-нависоко, Галена може да се радва на пейзажа, докато се къпе в басейна.

Това лято вилите били завършени и Галена и семейството ѝ вече ползвали своята. 

Сред честите гости бил певецът Азис, близък приятел с Галена, с която имат два дуета. Той често гостувал на дружката си, при което мъжът ѝ Галин винаги се проявявал като перфектен домакин. Веднага се захващал да приготвя специалитети на барбекюто в двора. 

Галена вече има един скъп имот - семейният палат във Велико Търново. Той се простира на площ от 1900 кв. метра в района на кв. „Картала”. От него се разкрива гледка към целия град. През централния вход се влиза в огромно преддверие, откъдето от двете страни се извиват дъгообразно две стълбища до втория етаж. Къщата има 11 спални и още толкова стаи, огромен басейн в двора, фитнес, няколко дрешника, пише "Факти".