Автор
Ива Петрова

Азис налетял на бой на сервитьор заради бакшиш?

Кралят на попфолка Азис се оказа с доста буен нрав. Той разказа уникален случай от свое участие в Турция, където е бил с колежките си Галена и Малина. 

Един от сервитьорите се опитал да открадне 100 долара от бакшишите на изпълнителите, но получил грандиозен скандал и дори заплаха от Азис, че ще го пребие. 

View post on Instagram
 

"Преди много години, съвсем в началото на моята кариера, бях на участие с Галена и Малина в Турция. Пяхме в луксозен хотел, имаше толкова много хора, че нямаше къде да стъпиш. Сцената беше ниска, нямаше висока точка и сложиха една маса. Качих се на тази маса, за да я използвам като сцена. След мен и момичетата я използваха за същото.", разказва Азис.

View post on Instagram
 

"Идва ред на Галена, тя е още дете, едва на 17 години, мъжете пощуряват, започват да викат и да крещят и масата я държим няколко души, защото се клати. Започват да хвърлят пари, ама толкова много пари, че няма къде да ги сложиш", продължава разказа си Азис в "Шоуто на Николаос Цитиридис. 

Но един от сервитьорите грабва 100 долара и си ги слага в джоба. Зоркото око на изпълнителя на "Хабиби" обаче веднага забелязва това и той го догонил, за да си иска парите. 

Дори вдигнал микрофона във въздуха и замахнал да го удари. Бил готов да го ступа, въпреки че вече е бил събрал сериозно количество банкноти, пише "Блиц".