Автор
Ева Григорова

Всичко за Денислава: Виолета отново саботира Гладиаторите?

Поредната битка за територия в "Игри на волята" 5 премина снощи и изглежда, че отново е имало успешен опит за саботаж. Или поне така мислят зрителите, след като Виолета, която е най-силната дама в отбора на "Гладиаторите", се представи слабо и отборът отиде на Стопанството. 

View post on Instagram
 

Говори се, че целта на Виолета е била да спаси дъщеря си Денислава, която е в противниковия отбор, от глада на Дивата река, защото вече е известно, че Старейшините нямат опция за Стопанство, ако изгубят териториална битка. И така отборът на сините вече е в Резиденцията, а Гладиаторите са в стопанството. 

Феновете на "Игри на волята" са възмутени: Видяха Рълев и Мастагарков в едно легло (снимка и видео)
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Феновете на "Игри на волята" са възмутени: Видяха Рълев и Мастагарков в едно легло (снимка и видео)

Автор Ева Григорова

Другото обвинение към Виолета е, че тя умишлено е изпратила Мартин Елвиса да реди пъзела, който беше последният решаващ компонент в битката, защото е знаела, че той не би се справил толкова бързо, колкото нея. Също така се смята и че самият Мартин е имал мотив да провали битката, а именно да помогне на бившите си съплеменници от Старейшините да отидат в Резиденцията. 

View post on Instagram
 

В днешната капитанска битка един срещу друг ще излязат Момчил и капитанът на Гладиаторите Теодора Маринова. Двубоят, който ще бъде много равностоен, ще бъде и елиминационен. Само един от двама им ще продължи напред в играта.