Автор
Веселина Петрова

Няма да я познаете: Красивият "ангел" Адриана Лима обезобрази лицето си

През годините на кариерата си тя се превърна в най-скъпия топ модел, като веднъж дори изпревари най-близката си конкурентка Жизел Бюндхен в класацията. А прощалната й поява на модния подиум за Victoria's Secret се превърна в най-трогателния момент от представянето на 2018 г., осигурявайки на Адриана Лима статута на най-верния и предан ангел. 

Заедно с нея цяла ера на топмодели от 2000-те години напусна марката, оставяйки след себе си носталгична следа от спомени. От този момент нататък започнаха промени във външния вид на звездата. И, за съжаление, не към по-добро. 

Красавицата започна връзка с Андре Лемерс и реши да има трето дете. Съвсем логично след раждането фигурата на модела се промени и тя напълня значително. Адриана сподели в интервю, че за нея това е труден период, в който се учи как да обикне тялото си отново. Но най-тъжното е, че в същото време, съдейки по последната снимка, тя реши да се „подмлади“. 

На премиерата на „Игрите на глада: Балада за змии и пойни птици“ супермоделът се появи значително отслабнала – талията й сякаш е станала още по-тънка, отколкото преди раждането. Но цялото внимание бе приковано към лицето ѝ - асиметрията и подуването се виждат с просто око, пише Ел.

Видно е, че Лима е решила да подобри известната "лисича" форма на очите си, но резултатът е катастрофален. Феновете се чудят дали това не е в резултат неуспешна операция? Твърде много филъри и ботулинов токсин? 

„Тя беше такава красавица. Сега е болезнено да се гледа. Какво си е направила?“, коментират интернет потребители. Самата Адриана не коментира промените във външния вид и не потвърждава пластичната операция.