Автор
Ива Петрова

Генчо от Игрите първи гост на Тото след скандала

Великанът Генчо от "Игри на волята" 4 се оказа първият гост на Тото, след като той спря подкаста си заради интервюто с Тити Папазов.

Земеделецът от Харманли не блести с някакви интересни коментари, но пък явно не отказва покани да говори за риалитито, което напусна на 15 ноември миналата година, припомнят от HotNews.bg. Той обяснява на Тото, че изгонването на Ситнилска е повратният момент в тазгодишното шоу и твърди, че чувствал част от участниците като свое семейство. 

Същите баналности Генчо сипе и в други подкасти, които веднага качва в инстаграм, за да се похвали. 

Зрителите на Тото обаче са подразнени от избора на рапъра за първи гост.

"Няма смисъл да си правиш труда вече с тоя подкаст!", пише зрителка. "Той щом го закъса толкова, че почна участниците от игрите да кани, смятай. Все едно е ЧакалКаст или Надкаст", коментира друга. "За първи гост трябваше да започнеш ударно не мисля че този е ракета носител", разсъждава медиен експерт. "На мен подкаста ми харесва неодобрявам това което се случи, но ги гледах с интерес и ще продължавам да ги гледам, защото в нито едно интервю по телевизията тези хора не са така представени както тук", опонира фенка на Тото.

Тото се завръща на бял кон: Възражда подкаста си
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Тото се завръща на бял кон: Възражда подкаста си

Автор Ива Петрова

Тото спря подкаста в разгара на скандала с нарязаната с макетно ножче Дебора. Тогава доброжелатели припомниха стар епизод, в който Тити Папазов през смях говори как е остригал бившата си. 

Рекламодателите се дръпнаха от победителя във "ВИП Брадър", който си взе дълга почивка.