Автор
Теодор Муховски

Наближава мразовитата луна - подгответе се по-добре за революцията в живота

Пълнолунията имат голяма сила, а когато са придружени от специфичните зодиакални знаци на месеца, значението им се засилва. Този път през ноември 2023 г. ни очаква пълнолуние в Близнаци, известно като Мразовита луна. Какво ще ни донесе този астрологичен феномен този път? 

Защо се нарича Мразовита луна? 

Ноемврийското пълнолуние е последното от поредицата есенни пълнолуния, които според астролозите са ни донесли много сътресения в житейските ни дела. Този път пълнолунието през ноември ще бъде в знака на Близнаците, а самото пълнолуние е известно още като "Мразовита луна", "Бобровата луна" или "Тъмна луна". 

Всички тези названия се отнасят до настъпващата зима. Най-очевидното е, разбира се, "Мразовитата луна". Това пълнолуние настъпва, когато вече е студено и във въздуха се усеща мирис на зима. 

"Тъмната луна" се отнася до тъмнината, която продължава все по-дълго през деня, а "Бобровата луна" се отнася до факта, че животните активно се подготвят за предстоящото студено време, включително бобрите. 

На коя дата ще изгрее Луната на бобъра? 

Пълната тъмна луна ще се появи на небето на 27 ноември. Това последно есенно пълнолуние е време за равносметка, то затваря един цикъл, тъй като включва прехода от есента към зимата. 

Това е моментът, в който имаме възможност да приключим с всички въпроси, за да се подготвим за пристигането на новото. Освен това пълнолуние е придружено от знака на Близнаците, а този знак обича движението, променливостта. Всичко това ни подтиква към активност и промяна. 

Пълнолуние в Близнаци: Как да се възползваме максимално от това време? 

Периодът на промени, благоприятстван от Пълнолунието в Близнаци, е идеален за намиране на баланс в живота. Движението, активността, които присъствието на знака Близнаци засилва, ще ускорят някои неща, за да можете да ги доведете до край. 

Това, което ще се случи по време на това пълнолуние, е търсене на хармония. Различните знаци могат да усетят тази фаза на Луната през ноември по различен начин. Земните знаци ще почувстват щастие, облекчение. Те ще са решени да постигнат предварително планирана цел. 

Въздушните зодиакални знаци ще имат шанса да сбъднат мечтите си. Те могат да очакват Космосът да им изпрати благоприятен вятър, който да духа в платната им. Огнените зодиакални знаци трябва да бъдат бдителни и да обърнат повече внимание на здравето и семейството си. Това е време за тях да проверят здравето си, да си направят профилактичен преглед и време за откровени разговори с близките. Водните знаци ще имат време за размисъл. Като размишляват задълбочено върху живота си, те ще могат да избегнат големи житейски грешки.

Сензационно откритие: Няма да повярвате какво има в центъра на Луната
НОВИНИ
Автор Антония Михайлова

Сензационно откритие: Няма да повярвате какво има в центъра на Луната

Автор Антония Михайлова