Автор
Ева Григорова

Кой ще отпадне тази вечер от "Игри на волята"

Шампионката по самбо Мария Оряшкова получи номинация за елиминационната битка в петък след провала на Старейшините. Тя ще се изправи срещу бизнесмена Мартин Николов - Елвиса и само един от тях ще продължи напред в “Игри на волята”. 

До номинацията на Оряшкова се стигна след като беше посочена от голяма част от племето като най-слабото звено на битката. По време на съвета обаче стана ясно, че при Старейшините има привидно несъществуваща мъжка коалиция между Момчил Василев, Красимир Дунев и Михаил Кръстев. 

View post on Instagram
 

Между съплеменниците прехвърчаха взаимни обвинения, а по средата на всичко беше Денислава Велкова. Тя избра да не подкрепи жените в племето и също гласува за Оряшкова заради близостта си с Михаил. Битката между Оряшкова и Елвиса ще бъде една от най-драматичните в сезон 5. 

Те отново ще трябва да разчитат на близките си хора в племето, за да се възползват от голямо предимство в елиминационния двубой. Стана ясно бъде развръзката след този дуел. За съжаление на голяма част от зрителите, тази вечер от Арената ще си тръгне Мария Оряшкова, а Елвиса ще продължи напред в състезанието. 

View post on Instagram
 

Той ще ходи всеки път на елиминации и ще отстрани още Денислава и Виолета, които ще си намерят майстора точно от него. Но все пак Мартин остава трети в състезанието, а Момчил и Рълев се борят за първото място.

Ето коя е красавицата, пленила сърцето на Мастагарков
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Ето коя е красавицата, пленила сърцето на Мастагарков

Автор Ива Петрова