Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скорпиони, пазете се от наранявания. Романтичен ден за Рибите и Водолея

Днес е актуална поговорката "мълчанието е злато". Силата на всяка произнесена дума, дори и случайна, ще отеква до края на месеца.

Овен – Денят е подходящ за умствени занимания, а не за физическа работа, затова действате в рамките на разумното. През първата половина на деня са вероятни скокове на кръвното налягане. Старайте се да не влизате в конфликт с хората около вас.

Телец – Пазете се от настинки – имунната ви система може да е по-уязвима, отколкото си мислите. Не мислете, че днес може да сте леко облечени или да се увличате по безалкохолни напитки. Това може да доведе до непредвидими последици. 

Близнаци – Пазете се от настинки или обостряне на белодробни заболявания. Добавете витамини към диетата си - те ще помогнат за възстановяване на имунитета. По-добре е да отложите тежката физическа работа за друго време.

Жена, есен
Жена, есен
Pixabay

Рак – Не се вслушвайте в съветите на други хора през първата половина на деня – днес това може да е вредно за вас. Добре е да ограничите кафето. Денят е подходящ за релакс, възстановяване, масаж, сауна и парна баня.

Лъв – Днес ще се заемете с обичайните рутинни задачи, а някои неотложни въпроси ще ви накарат да се отклоните от набелязаната цел. Погрижете се за здравето си и не надценявайте силите си. Обмислете плановете си за бъдещето и не пришпорвайте нещата.

Дева – Пазете се да не кажете твърде много и каквото не трябва, не поемайте инициативи – днес всичко това може да се обърне срещу вас. Пазете се от прибързаност – всякакви необмислени действия могат да ви навредят. 

Жена, есен
Жена, есен
Pixabay

Везни – Днес не планирайте много неща наведнъж. Може да се сблъскате с недоразумения и да се стигне до малки спорове в кръга на семейството. Това е чудесен ден да се отпуснете, да се забавлявате и да укрепите взаимоотношенията.

Скорпион – Някои от вас ще бъдат твърде саркастични, така че вероятността от кавги с другите се увеличава. Не планирайте твърде много неща наведнъж. Пазете се от наранявания – днес вероятността от това се увеличава драстично, особено в късния следобед. 

Стрелец – Звездите ви обещават благоприятен период, както за нови неща, така и за завършване на плановете ви. Не отлагайте задача или работа, която не ви харесва – днес лесно ще можете да я завършите без никакви трудности и проблеми. 

Любовен седмичен хороскоп за всяка зодия от 20 до 26 ноември
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Ива Петрова

Любовен седмичен хороскоп за всяка зодия от 20 до 26 ноември

Автор Ива Петрова

Козирог – Не правете стриктни планове за деня. Позволете си да си починете добре, да се наспите достатъчно и да се отпуснете – това ще ви донесе значителни ползи и удоволствие. Добре е да обърнете повече внимание на близките и приятелите.

Водолей – През първата половина на деня има вероятност да възникне инцидент, така че бъдете предпазливи и внимателни. Възползвайте се от свободното си време най-рационално. Звездите ви обещават нов и романтичен развой на събитията.

Риби – Ще сте доволни от всичко, което се случва около вас, но може да не забележите важни детайли, така че трябва много да внимавате. Чудесен ден за съвместна почивка с партньор, романтична среща и релакс.

Влюбена двойка
Влюбена двойка