Автор
Ива Петрова

Любовен седмичен хороскоп за всяка зодия от 20 до 26 ноември

Какви промени и предизвикателства на любовния фронт ще донесе новата седмица на всеки знак от зодиака.

Овен 

Следващата седмица за вас може да бъде доста стимулираща в любовен план. Връзката с половинката ви би могла да се заздрави чрез открита комуникация и споделяне на идеи. Ако сте сами, може да срещнете нови хора, които да ви развълнуват. 

Телец

Любовният ви живот ще бъде на преден план през новата седмица. Ако сте обвързани, може да усетите по-голяма стабилност и хармония. Ако търсите любов, възможно е да се запознаете със специален човек, който ще ви привлече със своята сърдечност и топлота. 

Близнаци 

Следващата седмица може да ви насочи към по-дълбоко разбиране на връзката ви. Комуникацията е ключът към успешни взаимоотношения, затова бъдете открити и говорете за чувствата си. Ако сте сами, може да преживеете вълнуващо запознанство. 

Влюбена двойка
Влюбена двойка

Рак 

Любовта ще играе важна роля за Раците през следващата седмица. Възможни са приятни изненади или романтични жестове от страна на партньора ви. За тези, които търсят любов, се очакват нови възможности за запознанства. 

Лъв

Лъвовете могат да очакват по-интензивно изживяване на чувствата си тази седмица. Решенията в любовта може да изискват по-задълбочен самоанализ на собствените мисли и преживявания. Ако сте необвързани, ще имате възможност да срещнете някого, който ще ви вълнува интелектуално. 

Дева

Тази седмица може да ви донесе повече яснота относно връзката ви или търсенето ви на любов. Девите биха могли да се почувстват по-уверени в своите чувства и желания. Нови запознанства могат да бъдат интересни и вдъхновяващи. 

Влюбена двойка
Влюбена двойка

Везни 

Любовта може да ви донесе радост и изненади тази седмица. Вашите отношения могат да се развиват по-динамично, а нови срещи да се окажат увлекателни. Ще се почувствате обградени от любовта и вниманието на партньора си.

Скорпион

Тази седмица може да ви донесе по-голяма интимност в отношенията с половинката ви. Може да разкриете по-дълбоки чувства пред партньора си или да изградите по-тясна връзка. Ако сте необвързани, времето е благоприятно за нова връзка с дългосрочна перспектива. 

Стрелец 

Любовта и романтиката ще бъдат в центъра на вниманието ви тази седмица. Вашата спонтанност може да донесе приятни изненади на партньора ви. Ако сте необвързани, може да срещнете някой, който ще предизвиква чувствата ви и който ще споделя вашите интереси.

Съдбовен период: 3 зодии имат огромен шанс да забременеят през ноември
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Антония Михайлова

Съдбовен период: 3 зодии имат огромен шанс да забременеят през ноември

Автор Антония Михайлова

Козирог 

Тази седмица може да ви донесе по-сериозни размисли относно връзката ви. Възможно е да потърсите повече стабилност и сигурност в любовта си. За тези, които са самотни, нови запознанства могат да прераснат в по-трайни и задълбочени чувства. 

Водолей

Любовта за Водолеите може да бъде изпълнена с изненади и неочаквани обрати тази седмица. Връзката ви може да се развива в нестандартна посока. Ако сте сами, може да срещнете някого, който ще ви предостави нови перспективи и идеи. 

Риби 

Тази седмица ще ви донесе по-голямо разбирателство в отношенията помежду ви. Вие може да се насладите на по-спокоен период с партньора си или да откриете нови начини за близост. За самотните Риби, ново запознанство може да предизвика дълбоки емоции и романтични чувства.

Влюбена двойка
Влюбена двойка