Автор
Ева Григорова

Орхан Мурад прости и се събра с бившата си съпруга в името на внука си (СНИМКА И ВИДЕО)

Фолклегендата Орхан Мурад и Шенай празнуваха рождения ден на внука си. Двамата се събраха по повод рождения ден на техния общ внук. След като първо прие извиненията на дъщеря им Сузанита, певецът прости и на русата хубавица. 

"Благодарим на дядо Орхан Мурад, че уважи рождения ден на Матиас, щастливи с внучетата Краси и Матиас! Баба желае да сте едни истински, достойни мъже. Направете ме най-гордата баба, но никога да не ви напусне и усмивката по лицата! Толкова много ви обичам", коментира развълнувано Шени. 

View post on Instagram
 

Да припомним, че разривът в отношенията между баща и дъщеря настъпи не дълго, след като певецът се разведе с Шенай, майката на Сузанита, и съвпадна с бременността и раждането на младата певица. По онова време по-голямата дъщеря на Шенай - Александра, която не е биологично дете на Орхан Мурад, разказа, че е била подлагана на емоционален тормоз от него. 

"Разведох се заради тежките зависимости на Шенай, тъй като не бях удовлетворен като мъж, като съпруг и като баща. В подробности, естествено, няма да влизам, отново твърдейки, че това са много лични неща и не би трябвало да интересуват хората. Макар че Шенай и Сузи много се престараха с детайлите, търсейки известност", коментира преди време той. 

View post on Instagram
 

Но сега вече всичко е забравено и всички отново са щастливи заедно.

Вижте я на пилона: Смени ли професията Сузанита (видео)
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Вижте я на пилона: Смени ли професията Сузанита (видео)

Автор Ива Петрова