Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скорпиони, не бъдете критичн към другите. Стрелци, посветете време на семейството си

Денят е подходящ за извършване на малки рутинни задължения. Добре е да се върнете към старите отложени задачи и да се справите с тях. 

Овен – Решенията, взети днес, могат драматично да променят бъдещето ви, при условие че са наистина умни и добре обмислени. Не се страхувайте да започнете отначало – всяко начинание ще бъде успешно, стига да знаете какво искате. 

Телец – Днес пред вас могат да възникнат различни препятствия и проблеми, затова се опитайте да не пришпорвате нещата и да правите такива неща, които не изискват бързо изпълнение. Бъдете внимателни и предпазливи, и това ще ви помогне да съберете мислите си. 

Близнаци – Не пришпорвайте нещата и проверявайте информацията – прибързаните и необмислени решения, взети през този ден, могат да ви струват наистина скъпо. Опитайте се да приключите със старите неща. 

Жена, есен, кафе
Жена, есен, кафе
Freepik

Рак – По-добре да прекарате този ден у дома, в комфорт и спокойствие. Но ако това не е възможно, просто бъдете пасивни. И говорете с хората по-малко - абсолютно всеки може да измами сега. В отношенията си с близките се опитайте да бъдете внимателни, чувствителни към нуждите и желания им. 

Лъв – Днес от вас ще се изискват много действия. Научете се да планирате времето си правилно. Може да имате разногласия и спорове със своята половинка, което няма да доведе до нищо добро, а само ще развали настроението ви. 

Дева –Днес се нуждаете от знаци и важни новини, за да знаете какво да предприемете, но звездите няма да ви изпратят нито едно от тях. Когато вземате решения, ще трябва да разчитате на интуицията си – само тя ще помогне. 

Жена
Жена

Везни – Някои хора може да ви попречат да осъществите плановете си, но знайте, че всички препятствия, с които ще се сблъскате днес, най-вероятно са временни. Погрижете се за здравето си – това може да изисква най-голямо внимание от вас. 

Скорпион – Емоционалното състояние може да бъде нестабилно: или възбудено, или депресирано. Опитайте се да бъдете внимателни към прекомерното физическо натоварване днес. Не бъдете критични към другите, по-добре е да запазите спокойствие и да се погрижите за нервите си. 

Стрелец – Денят има своите недостатъци: сега можете да направите грешка дори в най-лесната задача, така че внимавайте. Посветете време на семейството си, защото благодарение на работата си, този компонент започва да страда малко. 

Любовен седмичен хороскоп за всяка зодия от 20 до 26 ноември
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Ива Петрова

Любовен седмичен хороскоп за всяка зодия от 20 до 26 ноември

Автор Ива Петрова

Козирог – Най-добрата тактика е да се отпуснете и да се доверите на съдбата – тя ще постави всичко на мястото си. Но в същото време е необходимо да се завърши всичко, което е недовършено. Днешният хороскоп не ви съветва да се доверявате на всички без изключение. 

Водолей – Днешният ви хороскоп ви съветва да бъдете по-внимателни във всичко – това е опасен ден, в който може да сгрешите или нещо да ви връхлети изневиделица. За да не се чувствате изтощени, трябва да избягвате стресови ситуации, колкото е възможно повече. 

Риби – Не вярвайте на думите на никой друг, докато не сте ги проверили. Днес рискът от получаване на невярна информация или извършване на необмислено действие се увеличава. Звездите ви съветват да не бързате с решаването на делови въпроси и да не заемате големи суми пари преди обяд.

Жена, есен
Жена, есен
Freepik