Автор
Ива Петрова

Ето защо певицата Камелия очаква своята най-щастлива Коледа

Фолкпевицата Камелия, която стана мама по Великден, разказа за своя път към сбъдването на най-голямата си мечта. Цели 15 години Камелия се бори да сбъдне желанието си. 

През годините е изпитала цялата палитра от емоции, която може да си представи човек, мечтаещ за бебе – много загуби, отчаяние, краткотрайна радост и очакване, последвани от тъга и разбити надежди, физическа и емоционална болка. Въпреки това чудото накрая се случва и през април тя стана майка.

"Човек когато желае, не се отказва от мечтите си. Това беше една моя много голяма лична битка – да стана майка – в продължение на 15 години. Мога спокойно да кажа, че съм преживяла всичко. Опитах всичко. Имаше моменти, в които страдах. Изпитах цялата палитра от емоции и чувства, които човек е способен да изпита. Но не се отказах", сподели Камелия в интервю за Цитиридис.

View post on Instagram
 

Изпълнителката не скри и възмущението си, че двойките с репродуктивни проблеми в България са третирани като втора-трета категория хора, подложени са на безумни спънки и отношение, че често са принуждавани да търсят помощ в чужбина. Тя заяви, че не е политик, за да знае какви закони трябва да се направят, но призова да се улесни пътят на хората, които искат да станат родители, за да се раждат повече българчета.

"Защо тези хора, които имат проблеми и не могат да си родят дете, защо те трябва да се чувстват обречени, да страдат, да посягат към алкохола, а някои и дори да отнемат живота си. Защо?! Защо, след като повечето от тях биха били чудесни родители, за пример и биха дали прекрасни деца на нашата България. Та нали именно от деца имаме нужда, за да се реши демографският проблем, който става все по-сериозен", попита Камелия. 

View post on Instagram
 

Призна, че докато е водила своята битка, е влизала в различни форуми в социалните мрежи и вместо да се почувства спокойна, е била още по-объркана. Днес Камелия и любимият ѝ Цветин се радват на най-скъпото в живота си. За отглеждането на бебчето разчитат на помощ и от двете щастливи баби – майката на Камелия и тази на Цветин, пише "Блиц".