Автор
Ива Петрова

Абсолютен срам: Едно от децата на Брад Пит го нарече с тази дума

Брад Пит е получил тежък удар от едно от децата си с Анджелина Джоли. Синът на двойката - Пакс Джоли-Пит е нарекъл баща си, с когото не е разговарял от години, „задник от световна класа“, предава Daily Mail. 

Инцидентът всъщност е от 2020 г. Тогава Пакс е на 16 и използва личния си акаунт в Instagram, за да нападне актьора.

„Честит Ден на бащата на този задник от световна класа!! Отново и отново доказваш, че си ужасен и долен човек“, започва съобщението, което Daily Mail публикува. 

„Не показваш никакво внимание или съпричастност към четирите си най-малки деца, които треперят от страх, когато са в твое присъствие“, пише Пакс, визирайки по-малките си роднини Захара, Шайло и близнаците Вивиен и Нокс. 
 

View post on Instagram
 

В гневния пост на Пакс, написан върху снимка на Пит, пише още: „Превърна живота на най-близките ми в постоянен ад. Можеш да кажеш на себе си и на света каквото искаш, но истината ще излезе наяве някой ден. И така, честит ден на бащата на това ужасно човешко същество!!!“. 

Анджелина Джоли подаде молба за развод след огромен скандал в частния им самолет. 

ФБР започна разследване срещу Пит за предполагаемо малтретиране на деца, но обвинение така и не беше повдигнато. През октомври 2022 г. Анджелина твърдеше в различни съдебни документи, че децата ѝ са били „травмирани“ от предполагаемото поведение на бившия ѝ съпруг, когато той е бил в нетрезво състояние.