Автор
Евелин Попадийна

Астролозите са категорични: Следващата любов на Брад Пит ще е за цял живот

На 18 декември Брад Пит ще навърши 60 години. Астролози по цял свят му правят хороскопи и очакват с нетърпение предсказанието на звездите да се сбъдне. Основното, което излиза е, че ако се обвърже с нова жена, то това ще е за цял живот. В момента талантливият актьор е свързван с испанката Инес де Рамон. Обаче астролозите са категорични – ако Инес е неговата избраница, то тя ще бъде негова половинка „докато смъртта ги раздели“. Смятат, че любовта ѝ към него е безкористна, въпреки разликата в годините, тя му осигурява преди всичко психологически комфорт. 

Брад Пит е роден на 18 декември 1963 г. в 6:31 ч. в Шоуни, щата Оклахома, САЩ. Слънцето в Стрелец го прави готов за приключения, склонен към постоянни промени и пътешествия. Хората с подобен Стрелец са комуникативни и много лесно завързват приятелства. Правят нещата за удоволствие, но винаги усещат къде е изгодно за тях. Луната му е в Козирог. Тя му дава рационално възприемане на нещата от света и е наясно със случващото се. Благодарение на това, оценява ситуациите и хората не през призмата на емоциите, а през здравия разум. Така той се справя с импулсивността. Но за жалост тя го прави и скъперник в изразяването на чувствата. От него не може да се очаква емоционална откритост.
 


Меркурий в Козирог превръща незаинтересования от парите Стрелец в много рационален мъж, който не прави нищо никога, без да има точна цел и посока. Знае цената на парите и може да се каже, че при него пестеливостта надхвърля добре познатите граници. А Венера в наталната му карта е в Козирог, което означава, че знае точно какво иска, прави план за постигането му и го следва стриктно. Може да загуби много години в постигането на желанието, но в крайна сметка ще го постигне на всяка цена. Това се отнася за всичко, особено щом стане дума за жени. 

Мъж с Венера в Козирог интимно е безкрайно взискателен. Впечатляват го жени, които си знаят цената и не са леснодостъпни, умеят да се грижат за дома. В същото време тези жени не трябва „да ги боли глава“ и да отказват секс на партньора, не трябва да дават поводи за ревност. И е много важно да карат всички мъже да му завиждат, че той има такава дама до себе си.

Жената до Брад трябва да е самото съвършенство - надеждна, рационална, умна, да не се изхвърля повече от необходимото, но да вдига рейтинга на любимия си. Тя трябва да е негов приятел, съратник и сътрудник във всяко едно начинание. И да има някои мъжки черти на характера.

Няма да е изненада, ако в близко бъдеще той стъпи в брак с жена, която е с него от дълго време като приятел или помощник и му осигурява психологически и/или физически комфорт, но и безкористно го обича в продължение на години.

Анджелина Джоли пред Vogue: За травмата от раздялата с Пит и за спасението, което дължи на децата си
ПО ЖЕНСКИ
Автор Антония Михайлова

Анджелина Джоли пред Vogue: За травмата от раздялата с Пит и за спасението, което дължи на децата си

Автор Антония Михайлова