Автор
Евелин Попадийна

Какво означават сънищата за изневяра

От малки чуваме „Сънищата показват скритите желания“, затова, когато започнем да сънуваме как изневеряваме на половинката си, няма как да не се притесним и да не се попитаме „Какво означават тези сънища?“. Ако се е случило само веднъж, няма за какво да се притеснявате, възможно е просто някой да е оставил трайно впечатление у вас през деня и това да се е отразило в сънищата, но ако тези сънища се повтарят многократно, трябва да предприемете нещо.


Ето какво да предприемете, ако имате сънища за изневяра:

Приемете го
Не се обвинявайте, а бъдете добри към себе си. Подходете с разбиране към желанието да избягате за миг в чужди обятия, дори и само в съня ви. Не го отричайте, не се срамувайте и не се обвинявайте.

Помислете дали сте доволни от живота си
Разбира се, това, че сънувате как изневерявате, невинаги говори за проблем във връзката ви, възможно е да е друг проблем в живота ви, който отбягвате. Замислете се дали сте доволни от тези основни области в живота ви: здраве, кариера, начин на живот, финанси, любовна връзка, интимност, цел в живота, социален кръг. Помислете какво може да направите, за да подобрите положението си в тези области. 

Обърнете внимание на това как се чувствате по време на съня
Помислете как се чувствате в сънищата си. Възможно е да се чувствате пренебрегнати от партньора или от приятелите ви и затова да сънувате как някой друг ви обръща вниманието, от което се нуждаете. Може би в реалността се страхувате да говорите за проблемите си, затова търсите утеха другаде и искате да избягате от цялата връзка, само и само да не се изправите очи в очи с проблемите си.

Говорете с половинката ви
Не ви съветваме да говорите конкретно за сънищата ви, едва ли ще е добре да си признаете, че сънувате друг. По-скоро препоръчваме да осъзнаете какво ви липсва и да поговорите с половинката ви. Възможно е да имате нужда от повече внимание, приключения или дори желание да изпълните някоя сексуална фантазия.

Превърнете сънищата в реалност, но с половинката ви!
Разкажете на партньора си, че сте сънували еротичен сън с него и искате да го осъществите. Със сигурност няма да откаже. Изиграйте същия сценарий или го направете на същото място от съня. По този начин е напълно възможно да откриете това, което ви липсва. 

Емоционалната изневяра - как да я разпознаете?
ПО ЖЕНСКИ
Автор Весела Георгиева

Емоционалната изневяра - как да я разпознаете?

Автор Весела Георгиева