Автор
Woman.bg

Топ идеи за коледен подарък, с които ще събудиш любовта към живота

Да полетиш с балон над Белоградчишките скали определено събужда любов към живота и приключенията. Да изследваш тайните на виното в сърцето на семейна винарна приятно разчовърка любопитството, а когато изваеш съд от безформената глина, освен че се цапаш, изпитваш и удовлетворение. Да не говорим за ендорфините, които насищат мозъка ти подкараш ли мощно АТВ… 

Какво имаме да ти кажем ли? 

За каквото и да си мечтаеш, не отлагай, а го направи! От каквото и да имат нужда любимите ти хора, подари им го! Няма по-зареждащо и мотивиращо усещане от това да разчупиш рутината и да се отдадеш на безгрижни моменти. 

Открий разнообразието от преживявания, които носят хармония, адреналин или те мотивират в платформата с най-голямо разнообразие от малки и големи удоволствия gift-tube.com

Мозъците ни са програмирани така, че търсим оправдание за всичко, което не правим. Ние, жените, никога нямаме време, защото се грижим за дома, децата, а и не спираме да работим. Макар и да сме по инициативни от мъжете и по-отворени към нови преживявания и случки, рутината се оказва по-силна от нас. 

Затова с благодарност трябва да приемаме всеки подарък от съдбата или от приятел, който ни изважда от матрицата дом-работа-задължения и отваря очите и сърцата ни за важните неща – тръпката от нова емоция, преодоляването на малките ни страхове, споделянето на емоцията с другите. 

И 500 думи не стигат, за да ти кажа как се почувствах, докато летях с парапланер. Аз, страхливката, която слага колан и на задната седалка в колата, се закачих послушно за моя пилот – инструктор, свях се на готовите шеги, но се почувствах „нов човек“, който го живее този живот. 

Апетитът идва с яденето, защото после сама подарих на себе си и на мъжа си мечтания полет с балон

И от тогава винаги купувам за подарък нещо, което ще извика усмивка, ще дари човека с тръпка и ще го накара да отдели време за себе си. 

Тази Коледа моите подаръци под елхата ще са преживявания, различни за всеки, защото самите ние сме различни. Не мога да избягам съвсем от джаджите и играчките на децата, но знам, че след като напълним стаята с опаковки, ще остане и един подарък, който ще ги кара да очакват с нетърпение – дали конната езда или урока по барабани за децата, или дрифтенето с късане на 2 чифта гуми на пистата за мъжа ми, готварското училище за сестра ми, която най-накрая ще събере смелост да си купи машина за паста или пък прословутия балон, за който майка ми уж небрежно пита качват ли и баби. 

И всеки ще очаква нещо хубаво и то ще му се случи! Защо не подариш и ти такава вълшебна Коледа и изпълнена с нови преживявания Нова година?

(в материала има продуктово позициониране)