Автор
Ива Петрова

На крачка от финала: Пълен обрат в „Игри на волята“ между Мартин и Мастагарков

Случи се обрат в „Игри на волята“, малко преди финала. Участници, които бяха „на нож“ се сдобриха.

В откровен разговор край огъня Мартин съжали за войната, която започна срещу Мастагарков. След като разбраха, че всички от племето на „Гладиаторите“ са сигурни финалисти, участниците решиха да се съберат край огъня и да споделят какво са научили и за какво съжаляват. Неочаквано Мартин Елвиса призна: „Съжалявам за някои остри реплики, които изрекох към теб. Можех да бъда по-сдържан на моменти, но това е моята същност. Избухлив, темпераментен и изключително експресивен съм. Вярвам, че такъв ще си остана и навън и няма да се променя“. Мастагарков от своя страна даде дървеното сърце, което дялка с ножа си и го попита какво мисли. Мартин му се усмихна и каза, че някоя хубава млада дама ще го оцени.

Това обаче далеч не е всичко. Племето на „Старейшините“ също претърпя обрат. След съвета, Денислава благодари на Дунев, че я е запазил като свое дете, въпреки че не го е заслужавала. „Гузно ми е, че не постъпих правилно спрямо теб. Вярвам, че ще се подкрепяме оттук нататък. Длъжница съм му и когато се обединим, оттам нататък ще действаме заедно“, сподели Дени, която бе най-близката на Елвиса в племето на „Старейшините“. 

Малко по-рано в епизода стана ясно, че Михаил и Виктория ще спорят в битка, кой да бъде последният финалист в риалити формата.

Денислава от "Игри на волята" стана булка? (снимки)
ЗВЕЗДИ
Автор

Денислава от "Игри на волята" стана булка? (снимки)