Автор
Веселина Петрова

Пластично фантастична: Не може да я яде и да пие, но има най-големите устни

Австрийският модел Виена Вюрстел вече не може да яде и пие. Ефектът е по-скоро дефект и е следствие на множество процедури за уголемяване на устните, съобщава Daily Mirror. 

Вюрстел е похарчила близо 16 000 паунда за пластични процедури. За да се сдобие с кошмарно големи устни.

View post on Instagram
 

Момичето разказва, че в момента в устните ѝ са инжектирани над 30 мл филъри. Освен това се е подложила и на процедури за промяна на формата на челото и бузите, и на няколко операции за уголемяване на гърдите и дупето. И не смята да спира...

"Нямам търпение да направя устните си по-големи. Искам да имам най-големите устни в Европа. Устните ми ме правят безкрайно щастлива. Винаги съм искала да бъдат точно такива", разказва момичето пред журналисти. 

Необичайният външен вид на Вюрстел води до доста хейт и неприятни коментари в социалните мрежи. Но тя не обръща внимание и се нарича "пластично фантастична". 

В момента Вюрстел живее в Майорка, Испания, с приятелката си Джесика, която пък е наричана "жената с най-големите гърди в Австрия". Джесика е дала над 49 000 евро за пластични операции, за да заприлича на Барби, пише "Телеграф".