Автор
Теодор Муховски

5 признака, че сте получили дар от далечни предци

Днес се въртим като катерички в колело и в бързината на живота си не забелязваме знаците, които ни подхвърля съдбата. Понякога те могат да ни предупредят за опасност, да намерим отговор на отдавнашен въпрос или дори да ни разкажат нещо ново и напълно неочаквано. 

Замисляли ли сте се някога за това, че във вас се крият магически способности? Или може би сте предали магическа дарба от баба си, която е помагала на хората, но вие дори не сте знаели за това? 

Смята се, че сред нас живеят бели и черни вещици. Първите се опитват да насочат силата си за доброто на хората, а вторите - напротив, нямат нищо против да се възползват от слабостите на другите. Често белите вещици стават по кръв, затова, за да разберете дали сте сред тях, вгледайте се в следните си черти: 

Често сънувате 

Ако в съня си виждате заговор, който се осъществява в живота ви след известно време, това е сигурен знак, че във вас има вещица. Следващия път обърнете внимание, може би сънувате нещо апокалиптично или починали хора, които са живи и здрави в реалността? Опитайте се да запомните всичко, което сте видели предната нощ, защото с помощта на тази информация имате всички шансове да развиете дарбата си на ясновидец и да предсказвате съдби. Главното е да не се страхувате от силата, която ви е сполетяла, а да я използвате разумно и в полза на другите. 

Винаги събирате някои неща 

Стара рокля, която отдавна не сте носили, раковини, намерени на брега по време на почивка, касови бележки от магазини, парчета плат и дори случайно намерени красиви пера от птици - това е само 1/4 от целия арсенал, който традиционно се съхранява в дома на вещицата. 

"Синдромът на Плюшкин" е отличителен белег, който отличава всички добри вещици. Често те колекционират вещи, за да могат да им помогнат да отключат силата си и да се превърнат в ръководства при различни полезни ритуали. Обърнете внимание и на сребърните предмети: бижута или прибори за хранене. От древни времена се смята, че този метал е любим на вещиците, защото им напомня за отраженията на луната. Така че, ако сте в редиците на неговите почитатели, тогава всичко е очевидно. 

Имате специална връзка с животните 

Смята се, че момиче или жена, което не се страхува от бездомни кучета, която с удоволствие ще вземе вкъщи улична котка или ще предаде котенцата ѝ в добри ръце за няколко дни, е истинска магьосница. 

Ако сте забелязали, че ви привличат животните, а тези са готови да ви дарят с безкрайната си любов и привързаност, то бъдете сигурни - във вас определено се крие вълшебна дарба. Сякаш обменяте енергия с животните, "зареждате батерията си" и се изпълвате с позитивизъм, за да го излъчите към света. 

Интересувате се от Вселената и Слънчевата система 

Ако вярвате, че нищо във Вселената никога не изчезва, а само се деформира в нова форма, тогава е време да признаете, че от вас би излязла чудесна вещица. Може би се интересувате от документални филми за Космоса, четете астрологични енциклопедии, а духът ви е просто запленен от един поглед към звездното небе? Ако да, тогава не ви остават други възможности. 

Опитайте се да запазите връзката си със света и постепенно да я укрепите в полза на по-добрия живот. Също така обърнете внимание на това как се чувствате по време на пълнолуние. Ако сърдечният ви ритъм се увеличава и силите буквално бият, тогава просто им дайте свободна воля, най-важното - предварително ги насочете в правилната творческа посока. 

Привлича ви природата 

Като правило вещиците се чувстват добре в природата. Те са привлечени от гори и поляни, които могат да им дадат духовни уроци и да ги разсеят от заобикалящата ги среда. Изглежда, че след разходка в градината или кратък джогинг по тревата тези тип хора най-накрая усещат своя "дзен" и пълно единство със света. 

Не се плашите от дъждовното време или студа, по всяко време на деня или нощта истинската чистокръвна вещица се чувства абсолютно комфортно и спокойно насаме с природата. Сред дърветата и храстите можете да изострите слуха, зрението, обонянието и осезанието си, а много магьосници отбелязват, че отлично усещат дори миризмата на сняг! Съгласете се, че не всеки има такава дарба.

7 признака, че душата ви е имала много минали животи
ПО ЖЕНСКИ
Автор Теодор Муховски

7 признака, че душата ви е имала много минали животи

Автор Теодор Муховски