Автор
Ева Григорова

Любимците Тино и Ника обявиха публично, че са заедно

Младите изпълнители Тино и Ника публично обявиха своята любовна връзка. В специално интервю те разкриха, че тази тяхна любов не се е случила веднага. Версиите им за това как са се запознали се разминават, но така или иначе, то се случва в „Гласът на България” преди пет години, когато и двамата достигат до финалната четворка. 

View post on Instagram
 

Според Тино за първи път се заговарят на парти, на което екипът на предаването и участниците се събират, за да гледат първия епизод на музикалния формат. Според Ника обаче това било много по-рано, когато той предложил да седне на дивана до него, докато чакат за интервю още по време на снимките на предаването. 

Докато преминават през различните етапи на „Гласът на България”, между тях нищо не се случва. Или почти нищо. 

„Имаше наместване на пластовете”, казва Тино, а Ника добавя: „Били сме заедно и преди, просто в различен контекст, и може би, когато се срещнахме пак преди година, парчетата просто паснаха”. 

View post on Instagram
 

Разбира се, визира парчетата на техния пъзел на любовта, който продължават да изграждат. „Връщайки се назад, ако не се бяха случили тези разделяния по пътя, може би нямаше да сме заедно по начина, по който сме в момента. Защото на мен те ми дадоха много”, разказа Надежда Александрова - Ника.

Тръгнете си веднага, ако чуете от мъж една от тези фрази
ПО ЖЕНСКИ
Автор Евелин Попадийна

Тръгнете си веднага, ако чуете от мъж една от тези фрази

Автор Евелин Попадийна