Автор
Антония Михайлова

Тези 3 зодии най-често ги ловят клетви и проклятия

Често желанието да демонстрирате своя красив живот и постижения предизвиква завист, дори омраза, у някои хора. Човек, който изпитва подобни чувства към някого друг, може да насочи към него злото си око и негативната си енергия, без да го осъзнава. 

Какво е зло око? Това е енергийното въздействие върху полето на един човек върху друг. За това кои зодии ги ловят клетви и проклятия и стават често жертви на зли очи, или напротив - изпитват лесно завист, разказва астрологът и астропсихолог Надежда Яцута.

Кои зодии са най-податливи на зли очи? 

Най-податливи на зли очи са представителите на зодиите Риби, Дева и Овен. Близнаците и Стрелците пък не могат да се обръщат към врачки, да извършват магически ритуали или да използват подобни услуги. Въпреки че са по-малко застрашени от другите зодии, магията може да им повлияе чрез личен контакт с друг човек. 

Лъвовете, Телците, Раците и Везните често пък могат да изпитват завист. Но техният начин на живот, финансовото състояние, както и семейното щастие също могат да станат причина за омраза и гняв от страна на други хора. Козирозите също рискуват да загубят благосъстоянието си поради външни магически влияния. Много често това се проявява в загуба на семейство, развод, раздяла. Най-малко податливи на негативни енергийни влияния са Водолеите и Скорпионите.

Как да разпознаем енергийните влияния?

Благодарение на астрологията можете да разберете дали сте станали жертва на зло око. Ако изпитвате трудности в живота, здравословни проблеми, проблеми в отношенията със семейството и приятелите, това също може да е следствие от магическо въздействие.

Овен 

Ако не можете да изградите връзка, постоянно се карате с партньора си, може да сте попаднали в капана на зло енергийно влияние. 

Телец 

Телците често изпитват финансови проблеми. Ако е така, значи сте под въздействието на магия. 

Близнаци 

Ако спите лошо, имате нарушен сън или страдате от неврози, знайте, че сте под въздействието на енергийни сили. 

Рак 

Не можете да изградите отношения с децата си, имате проблеми с тях или ви мъчат конфликти на работа? Това са и последствията от зли очи.

Лъв 

Лъвовете често могат да бъдат обект на зли очи от страна на близки и приятели. Ако в живота ви се е случило предателство, знайте, че причината за него са злите очи на човек, който ви завижда.

Дева 

Знаците на Вселената често идват при Девите. Когато в живота ви запонат да се случват серия от събития, които са необясними и извън контрола на критичния разуми, трябва да знаете, че сте попаднали под злия взор на ваш недброжелател. В същото време Девата не бива сама да прибягва до магия.

Везни 

Ако почувствате загуба на сила, мързел, нерешителност, апатия, липса на мотивация, тогава всичко това може да е предизвикано от зло око.

Скорпион

За Скорпиона признаците на злото око включват наддаване на тегло, метаболитни нарушения и хормонален дисбаланс.

Стрелец 

Ако имате проблеми с колата си по пътищата, попаднете в катастрофа или участвате в такава, възможно е да са ви уловили зли очи.

Козирог 

Ако не можете да намерите семейно щастие, да си купите апартамент или имате проблеми с партньора си, всичко това може да се дължи на негативната енергия, насочена към вас от страна на завистниците. 

Талисман за късмет: Какви бижута ни пазят от зли очи и привличат пари
НОВИНИ
Автор Антония Дамянова

Талисман за късмет: Какви бижута ни пазят от зли очи и привличат пари

Автор Антония Дамянова

Водолей 

Ако в живота ви няма любов, вероятността да сте под повлияние от злото око.

Риба 

Ако често боледувате, не можете да се възстановите дълго време или патологията ви е станала хронична, зад всичко това могат да се крие негативната енергия на злите очи.