Автор
Ева Григорова

Нора Недкова разочарована от Черния петък в Дубай

Нора Недкова се оплака, че и в Дубай лъжат на Черен петък. Плеймейтката посетила най-големия мол в емирството, за да пазарува на половин цена. Оказало се обаче, че и там всичко било рекламна стратегия.

Недкова сподели видеа от търговския център, на които се вижда, че е пълен с хора. „Намирам се в най-големия мол в Дубай и, скъпи приятели, за пореден път се убеждавам, че няма никакви истински намаления. Само някакви стари колекции са намалени и има оферти купи едно, получаваш две и то изхвърлят само старите боклуци, но аз продължавам да търся и няма да си ходя до вечерта. Надявам се да намеря нещо, което си струва“, сподели Нора.

View post on Instagram
 

Мини блондинката успя да се сдобие с червило и руж на 50 процента намаление от голяма търговска верига за козметика. Похвали се и с високи токчета, за които сподели, че едва ли някога ще обуе, но не е искала да си тръгне с празни ръце.

В края на видеото Недкова заяви, че опитът ѝ с пазаруването показва, че единствените качествени намаления, които някога е срещала, са били в Лондон, всичко друго било измама.

Нора Недкова рече и отсече: Искам богат интелектуалец
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Нора Недкова рече и отсече: Искам богат интелектуалец

Автор Ива Петрова