Автор
Ева Григорова

Горещо: Хайди Клум и дъщеря ѝ се щракнаха по бельо за Коледа

В последната кампания на Intimissimi, супермоделът Хайди Клум и дъщеря ѝ Лени отново позираха заедно по бельо. Точно преди шест месеца двете позираха предизвикателно заедно, което предизвика истинска полемика онлайн. Редица потребители на социалните мрежи изразиха възмущението си, че Клум позира в секси облекло заедно с дъщеря си, докато други отбелязаха, че в това няма нищо смущаващо. 

На 50 години Хайди излъчваше увереност и елегантност, демонстрирайки зашеметяващата си фигура в ален сет, който подчертаваше завидната ѝ физика. Тя беше облечена в ефектен червен сутиен и подходящо бельо с панделки, стискайки празнично опакован пакет. Косата ѝ падаше на нежни вълни, идеално допълвайки опушения й грим на очите. Деветнадесетгодишната Лени пък позира в прозрачен сутиен, прегръщайки Хайди.

Кампанията отново срещна нападки от интернет потребители, които коментираха: "Първото нещо, за което се сещам, когато искам да позирам в интимно бельо: "Майка ми трябва да е тук!““, отбеляза саркастично един фен, докато друг добави: "Знам, малко грозно“.  "Някак си е странно да видиш майка и дъщеря по бельо.“, коментира друг последовател. 

За разлика от тях, няколко фенове аплодираха кампанията, възхвалявайки Хайди и Лени като "красиви“ и отбелязаха, че те са. "прекрасно семейство“.

Лени, която се опитва да наложи своето име в света на моделите, е дъщеря на Хайди Клум от италианския бизнесмен Флавио Бриаторе. По-късно обаче тя беше осиновена от бившия съпруг на моделката, музиканта Сийл, през декември 2009 г., когато беше на пет години.