Автор
Ева Григорова

Ромина Тасевска обясни как е взела решението да смени Нана в "Съдебен спор"

"Тези дни трябваше да взема едно много трудно решение. Трудно, защото в последните няколко години "На кафе" беше моето второ семейство, а както знаете, аз силно вярвам в тази институция. Ето защо ми е толкова мъчно да се разделя с невероятния екип и страхотните колеги там. Но усещам, че е време да се предизвикам с нещо ново и различно за мен." 

View post on Instagram
 

Това написа в социалната мрежа новата водеща на "Съдебен спор" Ромина Тасевска. Моделката заменя иконата на най-гледаното тв предаване Нана, която поема по друг път. 

"Близо година отлагах тази среща с надеждата да не се случи, но неизбежното дойде", каза Жоро Игнатов, докато прегръщаше Нана Гладуиш и ѝ даваше букет в края на нейното последно участие в "Съдебен спор" по Нова тв днес. Двамата се просълзиха от вълнение. 

View post on Instagram
 

Нана обясни, че от много време обмисля да тръгне в друга посока, след всичко преживяно, и има нужда да си даде време. Призна, че това е най-тежкият избор, който е правила в живота си и дори изборите по време на диагнозата не са били толкова трудни. 

Тасевска призна, че от следващата седмица вече няма да е при Гала, тъй като работата ѝ става прекалено много. Остава да ѝ пожелаем успех.

Ромина Тасевска шашна Гала с тези думи за “Съдебен спор"
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Ромина Тасевска шашна Гала с тези думи за “Съдебен спор"

Автор Ева Григорова