Автор
Ева Григорова

Ромина Тасевска шашна Гала с тези думи за “Съдебен спор"

Вчера стана ясно, че Ромина Тасевска е новата водеща на предаването „Съдебен спор“. Тя ще заеме мястото на дългогодишната водеща Нана Гладуиш. Днес в предаването „На кафе“ футболната съпруга шашна Гала.

Ромина беше част от панелистите в предаването дълго време, но след като поема по нов път, нейното място трябва да бъде взето от друг – говори се, че това най-вероятно ще е Вихра Петрова, която от време на време прави астрологични прогнози.

„Не се притеснявайте, няма да ви изоставя съвсем, вижте колко сме близко“, с тези думи Ромина изненада Гала тази сутрин. „Ще ви идвам на гости. Ако Вихра не може да дойде заради нещо, ще помагам“, заяви усмихнато Мис България, която тази седмица за последни ще бъде част от панелистите.

View post on Instagram
 

Междувременно Георги Блажев се оплака, че е преживял голям кошмар с автомобила си заради зимните условия навън. „Едно дърво реши да падне точно върху моя автомобил, който се оказа, че съм купил на ретрограден Меркурий. Чаках 10 минути, за да ми вдигне някой на 112, после 10 часа докато дойде Пожарната и се среже дървото. Щетите са малки, Слава Богу, всички сме добре. Искам да благодаря и на хората, които цял ден разчистваха улицата на съседа, който ми подаде ток, в такива моменти хората си помагаме“, разказа писателя.

View post on Instagram
 
Ромина Андонова призна в ефир: Никога не отказвала на съпруга си
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Ромина Андонова призна в ефир: Никога не отказвала на съпруга си

Автор Ива Петрова