Автор
Ива Петрова

Колежки на Деси Стоянова я просълзиха с това видео

Журналистката Деси Стоянова изживява един от най-тежките периоди в живота си, свързан с неочакваната загуба на съпруга ѝ - Велислав Русев - популярно име в разследващата журналистика у нас. Той си отиде едва на 57 години от този свят.

Всички колеги на чаровната водеща на "Преди обед" по bTV бяха шокирани от новината за внезапната кончина на нейния партньор и побързаха да ѝ вдъхнат сила и кураж чрез социалните мрежи. Сред тях беше и колежката ѝ Нели Хаджийска от "Търси се", която ѝ припомни трогателната среща между двамата съпрузи при гостуването на Деси в предаването ѝ преди известно време.

View post on Instagram
 

"В памет на Велислав Русев... Скъпа Десислава Стоянова, любовта е вечна! Сили и кураж за теб и момчетата... Човек наистина не знае какво го очаква в утрешния ден...", пише Хаджийска над видео с кадри от срещата във фейсбук профила си.

"...Изведнъж започнахме да се срещаме всеки ден и така вече 20 години", това казва съпругът на Деси Стоянова при гостуването на половинката му в "Търси се". "Влюбих се в чара ѝ, в харизмата ѝ, в красотата ѝ, защото тя е красива жена. И до ден днешен ѝ викам "най-красивата бяла жена", продължава той.

Деси Стоянова с разтърсваща изповед към покойния си съпруг: Смяхме се, плакахме и мълчахме заедно
НОВИНИ
Автор Ива Петрова

Деси Стоянова с разтърсваща изповед към покойния си съпруг: Смяхме се, плакахме и мълчахме заедно

Автор Ива Петрова

"Устойчивостта е той. Нямаше да са възможни нещата, ако той не беше такъв, какъвто е, предвид това, че аз наистина съм твърде емоционална, а в някои моменти и вредно емоционална", отговаря Деси в студиото пред водещите Нели и Меги. 

Другата водеща на "Търси се" - Меги Димчева, също се обърна през фейсбук профила си към Деси Стоянова с думите: "Щастлива съм, че познавах тази любов! Че с "Търси се" станахме част от нея... Тази любов е над времето и пространството! Тя е над всичко! "Най-красивата бяла жена". Така я наричаше той! Светъл да е пътят на Вельо... Ние сме с Десислава Стоянова!".