Автор
Ева Григорова

Ето кой ще е временният заместник на Деси Стоянова в "Преди обед" след трагедията

Петър Дочев е екранната половинка на Деси Стоянова от "Преди обед". Той с тъга в очите разкри жестоката истина за смъртта на съпруга на водещата. И съвсем естествено тя не се появи е ефира на bTV. 

Припомняме, че съпругът на Стоянова - журналистът Велислав Русев, почина внезапно. Затова тя не се появи вчера в ефир, но едва тази сутрин от екипът на предаването съобщиха официално тъжната вест. 

View post on Instagram
 

"Днес Деси Стоянова няма бъде с нас. Тя загуби любимия си човек, съпруга си - уважаваният журналист Велислав Русев. Семейството моли за разбиране и време, което да им позволи да бъдат заедно в скръбта и преодоляването на тази огромна лична загуба. Ние, екипът на "Преди обед", я обичаме, до нея сме в този труден момент и я чакаме да се върне", каза Петър Дочев. 

На нейно място в днешния епизод е актрисата Поли Недкова, която ще бъде опора на Дочев, който е от съвсем скоро водещ на "Преди обед" и все още няма достатъчно натрупан опит, че да се справи сам с воденето на цяло предаване. Затова е помолил близката си колежка Поли Недкова за помощ, за да не му дойде в повече цялото предаване. 

View post on Instagram
 

Не е ясно кога ще се върне на екран Деси Стоянова, но екипът не я притиска и ще ѝ даде времето, от което има нужда, за да преодолее този тежък момент.

Почина съпругът на Деси Стоянова - Велислав Русев
НОВИНИ
Автор Ева Григорова

Почина съпругът на Деси Стоянова - Велислав Русев

Автор Ева Григорова