Автор
Ева Григорова

Най-добрият подарък, който Ева Лонгория може да направи на приятелките си е... оргазъм

Ева Лонгория не се страхува от предизвикателствата и разкри, че най-новото ѝ постижение е максимизирането на собствените ѝ оргазми. Звездата дори се оплака от липсата на познания при мъжете относно това как да угодят на жените в спалнята. 

"Не успявах да се наслаждавам на секса, докато не започнах да мастурбирам“, каза Лонгория пред Self Magazine през 2015 г. "Преди това не бях наистина сексуална. Купих първия си вибратор преди три години – жалко, че не го открих по-рано! Сега подарявам вибратори на всичките си приятелки. Те крещят, когато го разопаковат, най-добрият подарък, който мога да им направя, е оргазъм." - допълни тя. 

През 2005 г. Ева говори пред Cosmopolitan и призна, че е направила оргазмите си много по-интензивни, но този път не е било свързано с играчка, а е с окосмяването. "Направете си бразилска кола маска“, каза тя пред Cosmopolitan през 2015 г. "Подобрява секса по отношение на оргазма. Това е като разликата между това [поставя леко ръката си върху другата] и това [потърква ръката си]. Повярвайте ми, първият път, когато го направих казах "Спри! Седни, трябва да свърша“, но след това става по-лесно. Колкото повече го правиш, толкова по-малко косми растат отново .. Но да, обичам това, кълна се."

Актрисата също така каза, че преди е трябвало да "учи" бившите си любовници и призна, че иска мъжете "да знаят как да докосват жените". Лонгория дори каза, че след като "научила всичките си любовници как да правят секс", те я изоставили и "доставили удоволствие на други жени".