Автор
Ева Григорова

Сузанита е в шок: Торнадо, кокошки и телета я преследват на пътя

Сузанита си спретнала пътешествие до Турция с няколко приятелки, но уви - пътят им не бил никак лек. Дори може да се каже, че е бил доста шокиращ. 

Вместо весело настроение и лежерна обстановка, Сузанита и приятелките ѝ получили огромна доза стрес, докато пътували към Турция. Всичко започнало още на границата.

View post on Instagram
 

"Там беше страшен тараш", разказва певицата. Колата била щателно проверена, полицаите преровили всяка чанта. Търсили, търсили, но нищо не открили и момичетата продължили по пътя си...но оказа се, без винетка. Претърсването забавило компанията с часове, а времето драстично се влошило. 

В търсене на винетка Сузанита и приятелките ѝ се оказали в една гумаджийница, където още при пристигането им, една гума на тир гръмва. 

"Взехме проклетата винетка...", продължава разказа си певицата. "То не беше вятър, то не беше торнадо, дъжд, виелици", а по пътя се появили и много кокошки, което накарало компанията да се движи бавно с колата. 

View post on Instagram
 

Накрая момичетата спрели да похапнат, но и тогава не могли да си откраднат няколко минути спокойствие, защото при тях дошли куче, придружено от две кози. 

И все пак, въпреки всички препятствия, Сузанита и компанията ѝ пристигнали в Турция.