Автор
Ева Григорова

Броени часове до финала: Ето кой ще спечели и кой ще остане на второ място

Сезон 5 на "Игри на волята" ще приключи след броени часове! С вълнение очакваме да видим безмилостни битки и кой ще е големият победител тази година. След като Мартин отстрани единствената жена, останала във финалната седмица - Денислава, днес в играта са Елвиса, Рълев, Дунев, Мастагарков и Момчил. 

View post on Instagram
 

Но както винаги и този път вече има спекулации по темата, които вече са набрали скорост. Според слуховете, които се понесоха още преди месец в онлайн пространството, големият победител ще бъде Иван Рълев. А кой ще бъде съответно на второ и трето място? 

Няма да бъде изненадващо, ако видим Момчил на второ място, тъй като той е тотален фаворит на зрителите и показва не само завидни физически качества, но и бърза мисъл и отлични умения в социалната игра. На трето място пък най-вероятно ще завърши Мартин, който макар и да не е спортист, се оказа добър стратег и въртеше останалите участници на малкия си пръст през целия сезон. 

View post on Instagram
 

Най-вероятно на четвърто и пето място ще бъдат Мастагарков, който игра изключително достойно цял сезон и Дунев, който въпреки че е заслужил спортист и притежава страхотна физическа форма за годините си, беше пълно разочарование в социалната игра.