Автор
Ева Григорова

Тази секси СНИМКА на Денислава от "Игри на волята" събра над 11 хиляди харесвания

Определено Денислава от "Игри на волята" знае как да привлече мъжкото внимание. Доказателство за това е, че почитателите на риалитито единодушно я избраха за най-красивата и сексапилна участничка в 5-тия сезон на предаването. 

В профила на сексапилната блондинка гъмжи от разголени снимки, на които се вижда перфектното тяло, за което си личи, че освен добър ген, блондинката е положила и доста старание във фитнеса. 

View post on Instagram
 

Денислава, освен с красиви очи и изобилие от чар, може да се похвали и с отлични задни части, които често щедро представя в социалните мрежи. На някои кадри тя позира с гръб към камерата, разкривайки изкусителни детайли. 

Неизвестно е дали тя е във връзка, като последните събития предизвикват интерес от страна на различни мъжки личности. Въпреки това, Денислава продължава да споделя снимки, където е сама или с други участници от "Игри на волята". 

View post on Instagram
 

След появата си в риалити формата Дени се превърна в една от най-следваните звезди в България, като последователите ѝ са близо 100 000. Дори студеното време не пречи на Денислава да радва феновете си в социалните мрежи с разголени кадри, като наскоро се пусна по халат, който щедро разгръща и отдолу се виждат частите на бельото ѝ.

Стана ясен последният участник в “Игри на волята” 5, който си завоюва място във финалната осмица
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Стана ясен последният участник в “Игри на волята” 5, който си завоюва място във финалната осмица

Автор Ева Григорова