Автор
Ива Петрова

Емрах Стораро с часовник за 35 хиляди

Само преди няколко дни Емрах Стораро отпразнува 21 години. В социалните мрежи се вижда, че празненството е било скромно. Изпълнителят е избрал столичен ресторант, в който е събрал само най-близките си хора. 

Малкият Стораро се похвали и с нова придобивка. Скъп часовник, за който запознати твърдят, че е на цена между 15 и 19 хиляди евро. За фамилия Стораро това обаче е една от дребните суми на фона на новите им автомобили и подаръците помежду им. Емрах е известен с това, че обича да се глези сам, като си прави подаръци.

View post on Instagram
 

За двадесетия си рожден ден младият певец си подари чисто ново возило за 250 хиляди лева. Тогава сподели, че първият човек, който го е повозил, е баща му. Семейството са известни с луксозните играчки, които си позволяват. Наскоро самият Тони плати половин милион лева за луксозен автомобил.

Да не забравяме и големия брат – Фики, който подари на баща си гривна за 20 бона. Бижуто е дело на световноизвестна френска марка, изработено от 14 к злато. „Баща ми заслужава подаръци всеки ден. Купих я без повод, просто от любов и признателност. Според мен не е нужно да има някакъв конкретен празник, за да се опитваме да зарадваме близките си“, сподели звездата. 

Емрах Стораро едва не осакати фенове на концерт
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Емрах Стораро едва не осакати фенове на концерт

Автор Ива Петрова