Автор
Ива Петрова

Кокошки на магистралата и пълен тараш на границата: няма да повярвате какво се случи на Сузанита в Турция

Сузанита се забърка в невероятен екшън по време на пътуване до Турция. Певицата решила да посети Истанбул с няколко приятелки. Момичетата искали да се разходят, да пазаруват и да си починат. Вместо това се вкарали в екшън.

Всичко започнало още на границата. „Там беше страшен тараш“, споделя младата майка. „Тарашиха ни багажа, свалиха абсолютно всяка една чанта… Ровиха, търсиха, но не откриха нищо“, добавя Сузи. 

Това забавило групата момичета с часове, а на всичкото отгоре се оказало, че нямат винетка. „Слизаме на една гумаджийница да попитаме откъде може да си купим винетка и гумата на един тир гръмна“, казва уплашена певицата и добавя: „Взехме винетката и… то не беше вятър, то не беше торнадо, дъжд, виелици. По пътя към магистралата се оказа пълно с кокошки, телета и кози, които изскачаха на пътя.“ Затова женската компания се придвижвали бавно и предпазливо. 

След всички препятствия Сузанита и компания пристигнали в хотела и се настанили, а дъщерята на Орхан Мурад написа с надежда „Надявам се приключенията да свършат дотук“.

Сузанита с лично откровение на първия рожден ден на сина ѝ
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Сузанита с лично откровение на първия рожден ден на сина ѝ

Автор Ева Григорова