Автор
Ева Григорова

Вицешампионът от "Игри на волята" разкри какво не му е достигнало за пълен успех

Загубилият Момчил от "Игри на волята" определено беше големият фаворит на зрителите. Той е на 25 години, а по професия е софтуерен инженер. Завършил е бакалавърска степен в Китай. Отива в тази държава и научава китайския език съвсем сам. Даже завършва трети по успех. Има научни публикации и става трети на Световната купа по физика в Китай. Всекидневно спортува, като се занимава с жиу-жицу. 

В студиото на "Събуди се" Момчил Василев разказа по-подробно какво не му е достигнало, за да спечели най-екстремното риалити и какво му е липсвало най-много по време на участието си в предаването. 

"Не ми достигна успехът, за да победя", призна програмистът, който завърши втори във финалната битка на Арената. 

"Получих много добри отзиви за играта си. Но това не е първият път, когато ми случва да остана втори. Винаги съм бил много добър, но има някой, който е по-добър от мен. 

Но това ме мотивира и ме дърпа напред“, продължи разказа си Момчил и сподели, че животът му след "Игри на волята“ се е променил. "За пореден път се убедих, че вярвам в способностите си и когато кажа нещо, си заставам зад думите. И независимо какво ми предоставя животът, аз мога да отвърна." 

Момчил разказва, че приятелката му Боряна е горда с него и го подкрепя във всичко. "Беше ни много трудно да сме разделени. Свикнали сме постоянно да общуваме. Ежедневията ни се преплитат от години. Беше много неприятно преживяване да не можем да си чуем гласовете. Всички близки ми липсваха много."

Тази секси СНИМКА на Денислава от "Игри на волята" събра над 11 хиляди харесвания
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Тази секси СНИМКА на Денислава от "Игри на волята" събра над 11 хиляди харесвания

Автор Ева Григорова