Автор
Ева Григорова

Сашо Кадиев се завръща в ефир с ново шоу (ВИДЕО)

Синът на Катето Евро - Сашо Кадиев, който около 12 години беше водещ на "Преди обед", отново се завръща в родния телевизионен ефир. Той ще води новото куиз шоу по bTV, което ще се казва "Кой да знае?". 

За разлика от "Преди обед", новото шоу на Сашо ще бъде изцяло на запис, който вече се прави в столично студио. Предаването се предвижда да тръгне в ефир през новата 2024 година. 

Когато напусна "Преди обед" Кадиев обясни, че го прави, тъй като искал да има повече време за театър. Всъщност той си е дал кратка почивка, за да може с нови сили да бъде лице на ново предаване, пише "Труд". 

Радостното е, че на Кадиев няма да му се налага да става всеки ден рано и да води предаване на живо, което ще облекчи всекидневието му, тъй като епизодите с новото шоу се записват предварително по няколко броя в един ден. Освен това играта не изисква допълнителна подготовка по различни социални теми. 

Какво ще представлява шоуто "Кой да знае?" 

Това ще бъде делнично комедийно куиз шоу, което ще се излъчва в прайм-тайма на bTV. То е разтоварващ микс от забавление и знания, а в отговорите на въпросите и надпреварата между участващите отбори се крият динамиката и напрежението, които ще държат зрителите приковани към малкия екран. 

В новото предаване зрителите и участниците ще научават нещо ново всеки ден. Играта ще изненада с нестандартен подход, забавни въпроси и любопитни факти, за които човек никога не се замисля, но и никога след това няма да забрави.

Наследникът на Сашо Кадиев: Петър Дочев се оказа богат секс символ
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Наследникът на Сашо Кадиев: Петър Дочев се оказа богат секс символ

Автор Ива Петрова