Автор
Ива Петрова

Наследникът на Сашо Кадиев: Петър Дочев се оказа богат секс символ

Петър Дочев, който зае мястото на Сашо Кадиев в предаването „Преди обед“, се е замислял да емигрира. Актьорът гради успешна кариера в България, но обича да се шегува: „Гледам навън, но не правя нищо по въпроса“. 

Непосредствено преди да го одобрят за водещ в bTV, Петър планира да замине за САЩ по работа, където да остане около 6-7 месеца. Това обаче не се случва. „Беше свързано с мой дългогодишен проект. Когато му дойде времето, ще разкажа повече за него“, споделя водещият. В крайна сметка избира да започне в „Преди обед“, тъй като това е голяма възможност за него да стане по-популярно и разпознаваемо лице. 

В началото Дочев мисли, че го канят за водещ на рубрика и се явява на предварителен кастинг, а когато е избран за водещ, не може да повярва. Признава, че все още се опитва да свикне с новата си роля, но се надява скоро да се отпусне и да скъси дистанцията със зрителите. 

Петър винаги е имал нюх за бизнес дела, макар че основната му работа е с артистична насоченост. В разгара на пандемията инвестира в акции, които по това време са обезценени, но само след 6 месеца стойността им скача драстично. „Излязох от пазара и си осигурих средства за няколко години напред, за да съм спокоен и да не приемам предложения на всяка цена“, споделя без да уточнява за каква сума става дума.

View post on Instagram
 

Наследникът на Кадиев, вече е приеман като секс символ и има огромен интерес към него. Но Петър е щастливо обвързан с Ирмена Чичикова, която е с 8 години по-възрастна от него, но това не пречи на отношенията им. Говори се, че талантливият актьор ухажвал красавицата цели две години, докато я спечели. Преди това тя е имала 13-годишна връзка със Стефан Щерев, който води сутрешното предаване по БНТ „100% будни“. Има слухове, че Петър е отмъкнал Ирмена под носа на колегата си, но младият актьор се кълне, че няма общо с раздялата им. 

Разведена ли е: Ето я цялата истина за брака на Деси Стоянова
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Разведена ли е: Ето я цялата истина за брака на Деси Стоянова

Автор Ева Григорова