Автор
Веселина Петрова

Порноактриса умря заради проблем със силикона

Фалшиви силиконови импланти убиха известна порнозвезда. Спукан имплант е станал причина за смъртта на сексбомбата и остави четири деца сираци. 

Софи Андерсън е починала на 36 години само две седмици след смъртта на нейния приятел футболистът Оливър Спединг. Майката на четири деца, която работи като актриса във филми за възрастни от 2017 г., е починала, заради сепсис, причинен от имплантите в гърдите. 

Тя се запознава с бившия играч на "Кристъл Палас" - Спединг, докато работи на снимачната площадка на порнофилм. През март миналата година обаче се налага буквално да се бори за живота си, след като един от левите й гръдни импланти се пука.

Андерсън стана популярна след видеоклип с актрисата Ребека Мор. Бившият футболист, превърнал се в порноактьор, с когото тя живее, също почина мистерозно преди дни. Все още не е потвърдена причината за смъртта му. 

През август 2022 г. се появи ужасяващо видео, на което се вижда как Андерсън изстисква гной от гърдите си, след като процедурата по имплантирането се обърква. Тя създава специална страница, с която събира пари, за да поправи щетите, но умира в болницата, борейки се със сепсис, който се оказва фатален.