Автор
Антония Михайлова

Мерил Стрийп показа четирите си деца (снимка)

Една от най-обичаните и уважавани във и извън Холивуд актриси, наложила името си с десетилетната си кариера – Мерил Стрийп, успява до ден-днешен да запази личния си живот далеч от светлините на прожекторите. 

Доказателство за това е, че едва преди месец научихме, че звездата от „Мама мия“ и „Дяволът носи Прада“ се е разделила със съпруга си преди цели шест години. Направили са го тихомълком, напълно дискретно и без нито една светска медия да „надуши“ случилото се. 

Мерил Стрийп
Мерил Стрийп

Независимо от раздялата 74-годишната Стрийп и 76-годишният Дон Гъмър поддържат топли отношения. Двамата се радват на общо цели четири деца, които днес вече са пораснали и реализирани личности. 

Една снимка именно с тях, на която щастливата Мерил позира редом до всичките си наследници, събрани на едно място, успя да развълнува света и да прикове фокуса на вниманието на световните медии. 

Като Джейда и Уил: Мерил Стрийп и съпругът ѝ били тайно разделени от години!
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Като Джейда и Уил: Мерил Стрийп и съпругът ѝ били тайно разделени от години!

Автор Ива Петрова

Кадърът е направен по време на Academy Museum Gala в Лос Анджелис, където иконичната актриса беше в компанията на сина си – Хенри Улф и дъщерите си – Мами Гъмър, Грейс Гъмър и Луиза Джейкъбсън. На кадъра 37-годишната Грейс е хванала за ръка съпруга си – музикалния продуцент Марк Ронсън. 44-годишният Хенри също озиро редом до половинката си Тамрин Сторм Хоукър. 

Апропо, можем да се насладим на актьорския талант на Луиза Джейкъбсън, който тя е развихрила в цялата му прелест във втори сезон на историческата драма на Max “Позлатената епоха”, където си партнира със Синтия никсън и Кристин Барански.

Мерил Стрийп с дъщеря си Луиза Джейкъбсън
Мерил Стрийп с дъщеря си Луиза Джейкъбсън