Автор
Ива Петрова

Без коментар: Бритни Спиърс танцува от радост, след като ампутираха крака на баща ѝ (Видео)

Бритни Спиърс хвърли в ступор почитателите си, след като публикува на профила си в Инстаграм видео от хола на дома си, показващо как кърши весело снага по къса розова рокля. Шокиращото в случая е, че клипчето е споделено едва часове след като стана ясно, че бащата на певицата е имал тежък здравословен проблем", пише Page Six.

"Заснех това снощи, но роклята ми беше твърде голяма!!!!", е написала изпълнителката под видеото. Публикацията на Бритни идва часове след като стана ясно, че нейният баща, Джейми Спиърс, е с ампутиран крак.

View post on Instagram
 

"Той претърпя операция за смяна на капачката на коляното, получи ужасна инфекция и се наложи да му ампутират крака", разкри източник пред изданието.

Бащата на Бритни Спиърс бере душа
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Бащата на Бритни Спиърс бере душа

Автор Ева Григорова

Малко преди ужасната новина из медийното пространство плъзна мълвата, че 42-годишната блондинка възнамерявала да се помири с родителя си.

Известен факт е, че отношенията на изпълнителката с Джейми Спиърс са обтегнати заради продължителното бащино попечителството, под което певицата бе принудена да живее в продължение на 13-години, преди да се освободи от него благодарение на делата, които тя заведе срещу баща си.

View post on Instagram
 

Здравословните проблеми на Джейми обаче явно изобщо не интересуват дъщеря му, тъй като само преди броени часове тя отново си пусна скандално видео на профила си в Инстаграм, на което позира кокетно чисто гола в снега.