Нашата рецепта за медени ябълкови пръстени с орехи и меко бяло сирене е изключително вкусна и лесна за приготвяне. Сладко-киселите ябълкови резенчета, кремообразното сирене, хрупкавите и горчиви орехи и ароматният мед правят тази деликатна, перфектно балансирана хапка, пълна с интересни текстури и прекрасни вкусове. 

Необходими продукти: 
2 ябълки (за предпочитане леко кисели) 
сок от половин лимон 
1 опаковка бри Castello® Creamy white 
100 г орехи 
прясна мащерка 
2 - 3 с.л. мед

Приготовление
1. Нарежете ябълките на тънки филийки и отстранете сърцевината. 
2. Поставете ябълките в ледена вода с лимоновия сок за 10 минути. Това ще помогне ябълките да останат хрупкави и ще се уверите, че няма да се окислят и да станат кафяви. 
3. Извадете ябълките на колелца от водата и ги оставете да изсъхнат върху кърпа. 
4. Добавете по едно парче Castello® Creamy White към всеки ябълков пръстен и завършете с орехи и капка мед и свежи листенца мащерка.

(в материала има продуктово позициониране)