Автор
Ива Петрова

Хейт заля Софи Маринова заради коледната ѝ украса (Снимки и Видео)

Софи Маринова сподели снимки и видео на коледната украса в дома си. Вместо възторжени поздравления и удивление за декорацията обаче тя получи подигравки и неодобрителни коментари от страна на някои потребители.

Светещото ѝ коледно дръвче не трогна особено почитателите ѝ те го определиха като твърде малка и невзрачна елха, отбелязвайки, че в сравнение с украсите на други родни звезди, нейната бледнее. 

View post on Instagram
 

Според фенове елхата на ромската перла чезнела пред огромните и внушителни коледни дръвчета, с които те се изфукаха в социалните медии. 

По думите на някои украсата на Маринова била лишена от изразителност и се губела в сравнение с тези на колежките ѝ. Други пък отбелязаха, че декорацията ѝ дори била лишена от празничен дух.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Негативните коментари обаче не успяха да разстроят изпълнителката, или тя поне не показа открито, че е засегната от тях. Софи непукистки продължи да споделя снимки в социалните мрежи, показвайки как се подготвя за коледните си празници. 

С това Маринова определено показа на феновете си, че всеки има право да разбира коледната украса по свой собствен начин и че никакви упреци и критики не могат да я смутят или обидят. 

Софи Маринова посреща рождения си ден тъжна и посрамена
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Софи Маринова посреща рождения си ден тъжна и посрамена

Автор Ева Григорова

Апропо, това каква коледна украса човек ще избере да сложи у дома си е абсолютно негова лична работа, а дали тя ще се хареса на всички, или не, е най-малкото, което трябва да го вълнува или тревожи, щом на него му харесва. Докато едни залагат на пищността и разточителния блясък, то за други по-скромната и семпла украса е по-доброто решение.

Явно тази година Софи Маринова е заложила на второто, подчертавайки своята индивидуалност и желание да се отличи от останалата помпозност и натрапчивост.

View post on Instagram