Автор
Ива Петрова

Галин призна за любовна раздяла, заради която изгубил смисъл да живее

Галин не е сред онези родни знаменитости, които с охота и подробности излагат личния си живот на показ. Този път обаче попфолк певецът се смили над феновете си и позволи обектива на любопитството им да навлезе по-навътре в личното му пространство.

Изпълнителят направи откровени признания за себе си пред Алекс Сърчаджиева в ефира на bTV, свързани с някои от най-тежките му моменти в любовта.

View post on Instagram
 

Пред камерите на "Животът по действителен случай" гласовитият брюнет призна, че е изпаднал в дълбока депресия след болезнена раздяла през 2019 г., вследствие на което загубил желание за живот.

"Беше човек от моя бранш, но от друг стил. Дадох всичко от себе си, но не беше достатъчно. Беше ми много тежко, направих много компромиси. Аз сложих край на връзката, не исках да продължава по този начин. Тогава не намирах смисъл да живея", спомня си Галин и допълва, че именно вярата в Бог му е помогнала да се върне към живота.

Галин изплака след тежка раздяла: От това "Сбогом" най-много ме боли
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Галин изплака след тежка раздяла: От това "Сбогом" най-много ме боли

Автор Ева Григорова

Песента "Няма да ми мине", която стана голям хит, е за тази раздяла. Четох и слушах молитви в YouTube, ходих с колата пред "Александър Невски". Молих се и гледах", разказва фолкзведата.

"Изневерявал съм и на мен са ми изневерявали. Признавам си. На голямата си любов също съм изневерявал, защото тя правеше същото. Напук беше", не скри още той.

View post on Instagram