Автор
Ива Петрова

Невероятно, но факт: Андре Токев ще готви с деца в ново предаване

Шеф Андре Токев се връща на екран с ново предаване в прекрасна компания, призна самият той. 

"Да, вярно е. Ще е състезание по готвене за деца под 12 години", обясни той. Новото шоу ще се излъчва в кулинарен канал и в момента вече текат записвания на деца до 12 години. 

Телевизионният формат ще се излъчва през новата година, а водещи и учители за децата, освен Андре Токев, ще бъдат и други популярни кулинарни мастършефове. 

View post on Instagram
 

Миналата година през юли Токев излезе от затвора, след като прекара там 161 дни след шофиране в нетрезво състояние. 

"Помня всеки ден от престоя. Мога да кажа, че си изкарах добре, а и хората, които видях вътре, не са ми показвали своите лоши страни. Готвенето за повече от 300 човека също не ме напрягаше, напротив - започнах да мисля креативно и си припомних времето, когато бях по-млад и се опитвах да правя от нищо нещо", споделя Токев, пише "България Днес". 

През цялото време до него плътно стои съпругата му Мария, както и семейството. 

View post on Instagram
 

"Андре никога не е имал проблеми с алкохола през 35-годишния ни семеен живот. Той много спортува и не може да понесе голямо количество алкохол. Работи повече от 12 часа на ден, не усеща умората и просто в един момент се сгромолясва. За съжаление през годините е имал и други неприятни случаи - влизал е в болница, дори е припадал на работното си място. Преумората е причина за всичко", коментира преди време Мария.