През този месец ще усетите сътресения в любовен или семеен план. Във връзката ви липсва хармония и това може да създаде предизвикателства или конфликти във взимоотношенията. 

Този път вие направете крачка към компромис, бъдете внимателни и грижовни и ще откриете пътя към разбирателството. Не се карайте с роднините си по време на събиранията през този месец, особено по финансови въпроси. Използвайте празничната магия за изцеление на междуличностните проблеми в семейството, помирение и подсилване на любовната ви връзка. 

Влюбена двойка
Влюбена двойка

Нека разбирателството отново да възцари в дома ви! Време е да изчистите всички разногласия, да заздравите семейните корени и да споделите топли и уютни мигове около празничната трапеза. В живота ви генерално липсва равновесие. 

Трудно съчетавате работа и личен живот, не подреждате добре времето си и не приоритизирате. Все още не сте успели да намерите правилния ритъм, за да може нещата да се случват плавно и спокойно. Докато търсите баланс в живота си, прекарайте повече време в почивка и размишления. 

Декемврийски тароскоп за зодия Козирог: Време за равносметка и търпение
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Мира Маринова

Декемврийски тароскоп за зодия Козирог: Време за равносметка и търпение

Автор Мира Маринова

Празничната еуфория ще отмине, а след нея всичко ще започне да се нарежда по естествен начин. Вие също сте сред зодиите, които ще усетят материален и финансов дискомфорт през декември. Имате парични притеснения и усещате безпокойство по отношение на запазване на добър стандарт на живот. 

Не всичко е пари, а луксът и изобилието не правят празниците по-весели. Бъдете благодарни за всичко, което имате и започнете да цените повече нематериалните придобивки в живота ви.

@woman.bg Водолеи, бъдете склонни на компромиси през декември ✌🏻♒️ #taroskop #тароскоп #aquarius #tarot #tarotreading #zodiac #fyp #fypシ゚viral #foryou #bulgaria ♬ Sparkling Magic - Christy Carew