Декември за вас ще бъде спокоен и преходен период. Обичайният цикъл на промяна в живота ви ще се забави. Причината за тази временна пауза е, че все още не сте готови за по-сериозна крачка напред. Възползвайте се от почивните дни и освен за празнуване, отделете време и за размисъл. Насладете се на всеки миг от този вълшебен сезон. Когато достигнете по-високо ниво на осъзнатост, колелото на съдбата ще възобнови движението си.

Съветваме ви да не прибързвате с действията през този месец. Подходете премерено и разумно към предизвикателствата. Помислете добре какви последствия биха се появили, взимайте трезви и обмислени решения. Потърсете път, който води до дългосрочна стабилност, а не краткосрочни победи или печалби.

През декември ще се освободите значително и осезаемо от тежестите, които са ви напрягали досега. Ще ви олекне и ще усетите нов приток на енергия. Не се притеснявайте да делегирате задачи и да дадете приоритет на грижата за себе си. Част от отговорностите, които сте поели, ще паднат от плещите ви, което ще намали стреса в живота ви. Позволете на магията на сезона да облекчи товара ви, освобождавайки място за радост и празнуване.

Вашият коледен подарък от съдбата е зимна реколта на изобилието! През декември ще берете плодовете на усърдната си работа. Някои ще получат солиден бонус или 13-та заплата, други – повишение, трети – нова кариерна възможност. Ще се радвате на заслужени материални награди за вашата упоритост и постоянство. Оценете постиженията си и просперитета около вас и бъдете благодарни както на себе си и близките си, така и на възможностите, които сте получили от съдбата.

Декемврийски тароскоп за зодия Лъв
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Мира Маринова

Декемврийски тароскоп за зодия Лъв

Автор Мира Маринова