През декеври ще ви се случи или ще ви бъде необходима дълбока трансформация. Имате нужда от обновяване. Това може да означава изоставяне на стари навици, прекъсване на взаимоотношения или промяна в начина на мислене. 

Това е необходима стъпка, за да се направи път за нови и положителни събития в живота ви. Този месец ви носи хармония и емоционално удовлетворение. Вълшебството на сезона ще ви грабне и понесе на крилете на радост, смях, любов и топли семейни мигове. Ще създадете нови емоционални връзки и ще заздравите съществуващите. 

Влюбена двойка
Влюбена двойка

Очакват ви щастливи и благословени празници, изпълнени с аромат на вкусни ястия и радостен глъч! През декември ще трябва да бъдете по-предпазливи в действията си. Обмисляйте добре последстията от решенията си. Пред вас може да изникне ситуация, в която вашата импулсивност или прибързаност да ви изиграят лоша шега. 

Постарайте се през целия месец да вземате по-премерени и обмисление решения и внимавайте за потенциални клопки от недоброжелатели. Разглеждайте всяка ситуация като избор на перфектния подарък за Коледа – отделете ѝ необходимото внимание, грижа и размисъл. 

Декемврийски тароскоп за зодия Водолей
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Мира Маринова

Декемврийски тароскоп за зодия Водолей

Автор Мира Маринова

През този месец ви предстои буквално пътуване или емоционален преход. Това означава, че ще се отдалечите от трудностите и ще заплувате към по-спокойни води. 

Въпреки всички предизвикателства и промени в живота ви, се движите към солиден и мирен период. Ще излекувате душите си и ще създадете всички предпоставки за по-гладък път напред.