Автор
Ева Григорова

Като истинска кралица: Софи Маринова си направи корона по поръчка

Софи Маринова отдавна е призната за кралицата на попфолка, но сега явно е решила да затвърди това, като си направи корона по поръчка. Не липсват нито злато, нито скъпоценни камъни и определено е по вкуса на гласовитата дама. 

Шикозният аксесоар "дебютира" на рождения ден на певицата, който макар и да бе преди седмица, все още е повод за коментари в мрежата. Най-малкото защото на празника бяха едни от най-големите звезди от бранша накуп, а купонът е бил повече от зашеметяващ. 

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Всъщност, царствената корона е един от подаръците, които Софи е получила. И тук можем да поздравим Меди, защото той е автор на идеята или поне той е бил човекът, от когото Маринова е получила подаръка. 

Короната е дело на дизайнерска фирма, специална поръчка е и у нас няма друга такава. „За кралицата - корона“, била идеята на Меди.

Друг щедър подарък певицата получи от сина си Лоренцо, който я е изненадал с почивка в Дубай, която тепърва предстои. А колкото до тайнствената дама, която се появи на тържеството на Софи с наследника ѝ, тя била приятелка на Лоренцо от години, но не можело да се каже, че двамата са заедно. Дали това е истина, може би предстои да разберем. 

Факт е обаче, че за годеницата на Лоренцо не се споменава нищо, дори вече не присъства на снимките на Софи от почиквата им в Дубай миналата година. Изглежда, че годежът е развален и вероятно сватба, поне засега, няма да има.